За мен

Аз съм си аз. Доставя ми удоволствие да чета. Ежедневно попадам на интересни четива – четива, които ме вълнуват, четива, които ме докосват, четива, които искам да споделя с другите. Затова и създадох този блог – за да разкажа за тях. И ще го направя по свой начин, говорейки за това, което е заинтригувало лично мен, и няма да се опитвам да се придържам към сухарски стандарти за обективизъм. Изкуството има редица обективни параметри, но въпреки всичко то винаги си остава нещо лично, субективно. Винаги съм ценял личната позиция в анализирането на четивата, затова тук ще ви предстявам тъкмо нея.

 

Толкова за момента. 🙂

Advertisements

3 thoughts on “За мен

  1. Поздравления за блога. Определено ми допада и вдъхва все пак кураж да кръстосам шпаги с руската класическа литература. Благодаря и се надявам, че блога ще се допълва с висока честота.
    „Леко и приятно четене!“ 🙂

  2. Случайно попаднах на блога, търсейки цитат от Достоевски… Прекрасно! Отдавна не бях чела на български толкова силни анализи и такъв невероятен стил притежавате. Ще прочета всичко написано от Вас. Но…не можах да намеря името Ви. “ Толкова за момента“ ми е достътъчно,но се надявам моентът да е бекраен…..

  3. Моля, да ме извините! Пропуснати букви в думите „моментът“ и “ безкраен“. Не намерих начин да редактирам отново коментара си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s